2008-11-26 13:51:01• hírek • Szatmar.ro

Győzelem vagy búcsú

A Kolozsvári CFR-nek győznie kell a Roma ellen, különben búcsút vehet az európai kupáktól.

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti, ötödik fordulójában a Kolozsvári CFR azt a Romát fogadja, amelyet szeptemberben, az idei kiírás legnagyobb meglepetését okozva, az olasz fővárosban legyőzött. Szerda este hasonló eredményre van szüksége, különben véget ér számára az európai küldetés.

 

Az A csoportban, egy fordulóval a vége előtt, még bárki továbbjuthat, a csoportelső Chelsea és az utolsó CFR között mindössze három pont a különbség. Ám amennyiben a vasutasok nem nyernek szerdán, akkor reménykedniük kell, hogy a londoniak győzni tudnak Bordeaux-ban. Ha ez megtörténik, akkor győzniük kell a Chelsea otthonában és a Bordeaux nem kaphat ki Rómában.

Egy szó, mint száz, a kolozsváriaknak nyerniük kell szerdán. Ám a csapat kezdeti lendülete és optimizmusa már odaveszett, Trombetta mester csodáról beszél, amikor az esélyeket latolgatja. Ráadásul Tony és Didi személyében két fontos emberre sem számíthat a CFR, támadásban Youssuf Kone az egyedüli bevethető játékos. Jó hír viszont, hogy Culio és Muresan felépült, mindketten játszhatnak.

A túloldalon Panucci és Cicinho játéka kérdéses, de jó hír a csapat szurkolóinak, hogy az első mérkőzésen sérülés miatt csak kevés lehetőséget kapott Totti teljesen felépült, és egyre jobb formába lendült. Maurizio Trombetta szerint a római csapatkapitány, valamint Vucsinics és Baptista kikapcsolása lehet a mérkőzés kulcsa.

Na meg, ahogy Stancioiu fogalmazott, hogy melléjük áll-e Fortuna.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: